avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

In data de 18-08-2016,Curtea de Apel Bucuresti,a respins cererea paratei de suspendare a executarii, ca nefondata. Definitiva. Care sunt etapele de urmat pentru a intra in posesia drepturilor stipulate si solicitate de mine,voi solicita sprijinul unui executor...?Parata mai poate pune piedici in calea executarii silite ?.....CU MULTUMIRI...MIHAI.
Cel mai recent răspuns: alexyxy , utilizator 08:10, 24 August 2016
Buna dimineata,pana in prezent nu am apelat la serviciile unui executor,in data de 11-04-2016,C.A.B. a decis ca parata sa-mi platasca sumele cerute,eu am depus doar cerere scrisa la institutie prin care solicitam sumele cuvenite,parata a depus contestatie in anulare si a solicitat suspendarea executarii,iar in data de 18-08-2016 C.A.B. a respinge cererea de suspedare a executarii, ca nefondata. Definitiva.Deci nu am apelat pana in prezent la un executor.Care sunt etapele urmatoare ?.....Cu multumiri.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire decizii civile definitive potrivnice F1987 F1987 - Am o Decizie de imputare din 2003 emisa de un angajator in februarie, care nu a fost comunicata de acesta. - Am contestat-o in 04.03.2003 cand am luat ... (vezi toată discuția)
Recurs nefondat saly30 saly30 Buna ziua am castigat recuperarea unei sume de banii primntr-o hotarare definitiva la jude sector 3 parata a facut recurs .Recursul s-a respins ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare provizorie sabinna sabinna Impotriva unei firme a inceput executare silita a unei sentinte comerciale executorie dupa prima instanta. Am facut doua cereri de suspendare provizorie a ... (vezi toată discuția)