avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare, sunt in strada unde pot gasi persoane care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare, sunt in strada unde pot gasi persoane care sa nu le ...

Intrebare, sunt in strada unde pot gasi persoane care sa nu le fie frica sa spargă o yala care a fos schimbata abuziv?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:22, 18 Ianuarie 2025
Ați fost evacuat ilegal de către proprietar c a schimbat yala și dvs vreți sa întrați din nounin spațiu.Trebuie sa explicați situația pt s vi se spune ce consecințe puteți suporta atât dvs cât și cei care v ar ajuta la un demers posibil ilegal..
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea de a nota in cartea funciara ca locuinta familiala a unui apartament care este proprietatea unui tert Costi2014 Costi2014 Buna ziua domnule Profesor, Va rog sa-mi dati un sfat: De 8 ani saunt casatorita si locuiesc cu sotul meu intrun apartament proprietate a socrilor.In timp am ... (vezi toată discuția)
Uscator ocupat abuziv Vivian Ingrid Vivian Ingrid Dupa ce mi-a aruncat rufele pe casa scarii, un vecin a ocupat abuziv uscatorul comun profitand ca are geamul de la bucatarie in uscator.A tras siguranta la ... (vezi toată discuția)
Evacuare persoana fara titlu locativ Cafix Cafix Buna ziua Acum 1 an am lasat o persoana sa locuiasca (singur) in apartamentul proprietate personala fara nici un act si acum mu mai vrea sa plece. Intre timp ... (vezi toată discuția)