avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, de 2 zile dezvoltatorul de la blocul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, de 2 zile dezvoltatorul de la blocul de langa blocul ...

Buna seara, de 2 zile dezvoltatorul de la blocul de langa blocul nostru care e aproape lipit la 60 cm, a instalat niste pompe de caldura chiar lipite de blocul nostru si mai exact de terasa vecinului. Aceste pompe seamana cu aparatul de aer conditionat pe care il scoti afara la balcon. Sunt mari si multe si produc zgomot, aer rece si se simte in casa. Va rog sa -mi spuneti ce lege ne poate ajuta ca sa le mute si la ce autoritati sa apelam cu asociatia. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:13, 18 Ianuarie 2025
Sesizări la DSP,Direcția de Mediu,Politia Locala,sesizari pest e sesizări ca sa aveți dovada unor demersuri.Ulterior exista și varianta unui proces civil pt îndepărtarea aparatelor care produc zgomot.exisya jurisprudența CEDO,a instantelor naționale etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranj ac la curte Alergdin1074 Alergdin1074 Buna sera, veninul meu care are casa lipita de a mea si a instalat trei aparate de aer conditionat pe casa lui, pe acoperis, la 15 cm de acoperisul meu. ... (vezi toată discuția)
Aparatul de aer conditionat montat pe peretele extern al blocului Ady Dj Ady Dj Care legislatie daca exista sau mai bine zis care reguli se aplica in cazul montajului aparatului de aer conditionat. ma confrunt cu urmatoare situatie ; am ... (vezi toată discuția)
Zgomote provenite de la o terasa de la parterul blocului giv giv Buna ziua. Stimati colegi, as dori sa va cer parerea in urmatoarele doua probleme: De cateva luni m-am mutat intr-un bloc de locuinte cu 10 etaje, la ... (vezi toată discuția)