avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajări grefieri doar cu bacalaureat/condamnare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajări grefieri doar cu bacalaureat/condamnare penală

Bună ziua,

Vă rog să-mi spuneți dacă este posibilă angajarea în sistemul judiciar pe postul de grefier, având în vedere faptul că există angajați în sistem care au avut condamnări cu suspendare în perioada adolescenței. De asemenea, am observat că unele persoane au fost angajate fără studii de specialitate, având doar diploma de bacalaureat.

Consider că această situație este profund nedreaptă. Deși îmi doresc să mă angajez în acest domeniu, acest lucru pare imposibil din cauza faptului că relațiile și nepotismul primează. Este frustrant să văd cum contribuabilii sunt înșelați, iar banii publici sunt gestionați de persoane nepregătite profesional.

Vă aduc la cunoștință că dețin informații concrete, inclusiv nume și prenume. Situația din anumite zone este un adevărat focar de ilegalitate, cu angajări bazate pe relații de rudenie sau vecinătate cu persoane din sistem. Consider că aceste practici aduc prejudicii atât cetățenilor, cât și imaginii sistemului judiciar.

Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
wafleritz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 19 Ianuarie 2025
Forumul Avocatnet este dedicat discuţiilor pe teme juridice, fiscale și de afaceri.

Alte discutii le puteti purta prin intermediul altor site-uri social media...
Forumul Avocatnet este dedicat discuţiilor pe teme juridice, fiscale și de afaceri.

Alte discutii le puteti purta prin intermediul altor site-uri social media...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate expert judiciar Oprea Vasile Oprea Vasile Am calitatea de expert tehnic judiciar. Sunt numit de catre instanta de judecata expert intr-o cauza in care una dintere parate este si firma la care eu sunt ... (vezi toată discuția)
Urgent deducere personala.. Gabriella& Gabriella& Buna ziua, este vorba despre sora mea, lucreaza intr-o intreprindere unde are salariul minim pe economie, recent sotul ei a fost pensionat pe caz medical, ... (vezi toată discuția)
Cazier anca33a anca33a buna ziua daca sunt amenzi neplatite se elibereaza cazierul? multumesc (vezi toată discuția)