avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul asociatiei de proprietari cu 20 de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul asociatiei de proprietari cu 20 de ap.(o scara ...

Administratorul asociatiei de proprietari cu 20 de ap.(o scara de bloc ,locuite efectiv doar 9, majoritatea pensionari) a fost amendat de primarie pe persoana cu 5000 de lei pentru ca face calculul intretinerii fara sa aiba atestatul eliberat de primarie.Se mai poate face ceva in acest caz.
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
balaceanuandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:35, 19 Ianuarie 2025
Buna ziua

Conform legii 196/2018, art 102, alineatul 2 litera d, amenda pentru desfășurarea de către persoane fizice sau juridice a activității de administrare a condominiilor fără îndeplinirea condițiilor prevăzute la art. 64 este de la 5000 la 10000 lei.

Administratorul poate sa conteste procesul verbal in termen de 15 zile insa trebuie sa gaseasca un motiv legat de procesul verbal in sine, nu de fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul blocului a încasat salarii o perioada buna fără ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu Administratorul blocului a încasat salarii o perioada buna fără să aibă atestat de admin. După cît timp se prescrie această faptă? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Intrebari despre interactiunea cu asociatia de proprietari Marian S. Ionescu Marian S. Ionescu Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)
Vecinul a ocupat spatiul de sub casa scarii cu ajutorul asoc.de ... meri_tt meri_tt vecinul a ocupat spatiul de sub casa scarii cu ajutorul asoc.de proprietari,avand acte notariale si semnatura a 18 locatari din 20,eu nu am semnat.ce pot face ... (vezi toată discuția)