avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,daca am o proprire pe salar de la un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,daca am o proprire pe salar de la un Executor judecatoresc ...

Bună ziua,daca am o proprire pe salar de la un Executor judecatoresc cit este procentul pe care poate angajatorul sa îl opreasca din salarul lunar. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 15:35, 19 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti numai un dosar, 1/3 din venituri daca aveti mai multe dosare cuantumul poate ajunge la 1/2 din veniturile realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru neachitare credit fara garantie - se poate aplica concediului medical? milikutza milikutza Buna ziua, am o poprire pe salariu pt un credit neachitat. Este pus de un executor judecatoresc. Mi se ia aceasta poprire din salariu daca eu sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub ... ixarililiana ixarililiana Buna ziua, Am o pensie de 1181 lei si 2 executari (pensia e sub slariul minim ) Executorul a decis ca poprirea sa se faca in cota de 1/3 / 1/2conform art ... (vezi toată discuția)