avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Semnare promisiune de vanzare cumparare imobil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Semnare promisiune de vanzare cumparare imobil

Buna ziua, in 2022 am semnat o promisiune de vanzare cumparare a unui imobil, avand ca termen de finalizare 31 12 2024. Nu am semnat contractul de vanzare cumparare nici pana la ora actuala.
Problema este ca de cand am semnat promisiunea si pana la ora actuala, am semnat diverse acte, de prelungire a termenului si un act aditional de predare, desi nu erau apartamentele inca gata.
Intrebarea mea este daca se poate semna contract vanzare cumparare daca imobilul nu este intabulat si daca este normal ca diferenta de tva de la 5 la 9% o suport eu.
Receptia unui bloc sub ce circumnstante se finalizeaza?
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in 2022 am cumparat un apartament (84 k) pe care l-am ... Androis Androis Buna seara, In 2022 am cumparat un apartament(84k) pe care l’am achitat integral in baza unui antecontract de vc, la care am achitat tva 5% conf normelor ... (vezi toată discuția)
Ce tva la vanzare imobil? Mihai mka Mihai mka Bună seara. Vă deranjez cu următoarea speță: Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un imobil la data de 14.04.2021 cu valoarea de 91500 euro, ... (vezi toată discuția)