avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scuzați de deranj, am o întrebare legata de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scuzați de deranj, am o întrebare legata de contractul de munca ...

Scuzați de deranj, am o întrebare legata de contractul de munca pe numele meu și vreau să știu ce se întâmplă dacă nu este completat scris ,defapt am cerut după 2 ani o copie după contract iar patronul a vorbit cu contabila lui să i se de o altă copie de contract pe care nici măcar nu era completat, ce trebuie să fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 20 Ianuarie 2025
In ce sens nu este completat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)
Interdictie de intrare in supermarket terrorblade terrorblade Buna ziua oameni buni va deranjez cu o problema care ma deranjeaza: Acum o luna am fost sa cumpar o cutie de icre de la Profi, pretul afisat era mai mic ca ... (vezi toată discuția)
Angajator (in insolventa) nu-mi elibereaza acte pentru dosar indemnizatie copil terrylyn terrylyn Scuzati greseala din titlu! Buna ziua! Am si eu cateva intrebari si probleme. Aceasta e situatia mea: Am fost angajata la un magazin, am ramas ... (vezi toată discuția)