avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... la un mandat de 3 ani și 9 luni s-au executat 1 an ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

la un mandat de 3 ani și 9 luni s-au executat 1 an și 10 luni, poate depune cererea pentru ...

Bună seara ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns la un mandat de 3 ani și 9 luni sa executat 1 an și 10 luni poate depune cererea pentru eliberarea condiționată având în vedere ca a executat jumate din pedeapsa va multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu eliberarea conditionata daca am fost condamnat la 2 ani si 6 luni, si indeplinesc conditiile prevazute de lege ... (vezi toată discuția)
Clarificări urmărire prin interpol Ramona Boca Ramona Boca Bună seara am o întrebare la dvs dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns în legătură cu soțul meu. a fost arestat pe data de 31 iulie pentru ... (vezi toată discuția)