avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate un condamnat penal cu suspendare în urmă cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate un condamnat penal cu suspendare în urmă cu ...

buna ziua
Poate un condamnat penal cu suspendare în urmă cu 10 20 de ani sa se angajeze în sistemul judiciar pe post de grefier?

Alte discuții în legătură

Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)
Angajarea in conditiile in care ai fost condamnat tamas_gr tamas_gr Buna ziua, sunt un fost jandarm, am fost condamnat la 8 luni cu suspendare pentru conducere sub influienta bauturilor alcoolice motiv care a dus la demisia ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate drept dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua...........am si eu o intrebare...........daca am un dosar penal pe rol si se va termina cu o suspendare in cel mai rau caz.....as putea urma o ... (vezi toată discuția)