avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus la Casa de Pensii cerere pt.acordarea a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus la Casa de Pensii cerere pt.acordarea a 25%din pensia ...

Am depus la Casa de Pensii cerere pt.acordarea a 25%din pensia de invaliditate a soțului decedat și mă întreabă pe mine dacă se acordă și în ce articol al legii noi de pensii. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 20 Ianuarie 2025
Nu se acorda asa ceva , nu exista text de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas! buna seara! sunt pensionata medical gr lll si nu am inca varsta ... lumifatu lumifatu Buna seara! Sunt pensionata medical gr lll si nu am inca varsta standard de pensionare limita de varsta. In urma cu 6 saptamani mi a decedat sotul care era ... (vezi toată discuția)
Am depus cerere pentru pensie de invaliditate din sistemul public ... RusuE RusuE Am depus cerere pentru pensie de invaliditate din sistemul public de pensii ,pentru boala mea( neoplazie) si avand decizia medicala incadrata la grad 2 de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare sau ajutor de deces? maria_corina29 maria_corina29 buna seara, am o vecina al carei sot a murit azi, ea este pensionata -pensie de invaliditate iar decedatul nu mai avea nici un venit, nici la pensie nu apucase ... (vezi toată discuția)