avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro ANPC ?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

ANPC ?

Buna ziua ,

Am o problema cu adminii pe un site tip forum cu mai multe informatii si nu as vrea sa renunt ca se pot gasi lucruri interesante pe acolo.
Una - doua imi suspenda contul pentru NIMIC , pun niste intrebari tehnice, medicale iar ei ma baneaza fara motiv si fara explicatii.
Unde as putea reclama asemenea abuzuri ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 16:40, 20 Ianuarie 2025
Ar trebui sa vedeti ce este mentionat in Regulamentul de postare pe acel Forum cu privire la astfel de situatii.

Puteti incerca sa sesizati si ANPC.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui sa vedeti ce este mentionat in Regulamentul de postare pe acel Forum cu privire la astfel de situatii.

Puteti incerca sa sesizati si ANPC.

am citit cu atentie , chiar nu am vazut unde am gresit ?! chiar ma gandesc sa-mi sterg contul de acolo si TOATE postarile dar surpriza NU SE POATE , cica raman in proprietatea forumului !
Este legal asa ceva ca dupa cate stiu eu aceste topicuiri sunt proprietatea mea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa sterg contul ? ContSters318936 ContSters318936 daca ma puteti ajuta sa imi sterg contul si postarile va rog sa imi comunice cineva pasii.va multumesc (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)