avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua eu find proprietarul unui apartament fetița ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua eu find proprietarul unui apartament fetița mea în ...

Buna ziua eu find proprietarul unui apartament fetița mea în vârstă de 25 la dat pe fratele ei minor afara din proprietatea mea și a schimbat ială la ușă ingradindumi acesul chear și mie in loccuinta mea ce pot face legal mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:40, 20 Ianuarie 2025
Dacă doar dvs sunteți proprietar puteți formula o acțiune prin care sa o evacuați dvs,.Dacă are și ea o cota parte în urma unei succesiuni de exemplu atunci e mai complicat.Trebuie discutat cu un av care este situația exacta,sub ce forma locuiește acolo,minorul unde are domiciliul stabilit etcetc.Consultati un av din zona dvs variante exista..
Va mulțumim ea nu are nici mutație nici buletin pe adresa mea și succesiunea nu am făcut-o încă ea este pe numele tatălui nu pe numele meu că mama ea sta deocamdată abuziv fara nici un document fara nimic
Nu prea înțeleg ce spuneți,mutația nu are nicino.legatura,nu i da nici un drept suplimentar etc.Daca dvs sunteți proprietar puteți actiona.E greu pe un forum sa rezolvați astfel de situații urmați sfatul din mesaj
J.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea concubinei IleaM IleaM Dupa decesul tatalui meu la inceputul anului 2015, eu si fratale meu i-am cerut concubinei cheile de la garsoniera tatalui, aceasta refuzand sa le dea. ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire a unui apartament mostenit catalin_andrei catalin_andrei In urma decesului tatalui meu am ramas unic mostenitor al apartamentului sau ( am facut si succesiunea). Din pacate el a trait in concubinaj cu o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Nedreptate facuta unei persoane cu handicap feleacristina feleacristina scriu in numele sotului meu,este persoana cu handicap, a locuit in Galati cu parinti pana acum 8 ani cand ne-am casatorit, mama lui a murit acum 3 ani, socrul ... (vezi toată discuția)