avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună ziua. Între un SRL și un PFA se poate plati ( ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună ziua. Între un SRL și un PFA se poate plati ( prin bancă) ...

Bună ziua. Între un SRL și un PFA se poate plati ( prin bancă) o factură de 95000 Ron fracționat ( 12 plăți lunare de câte 8000 Ron)?. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Plata cash onorariu prestare servicii blueblue blueblue Buna ziua, In cazul unui contract de colaborare/conventie civila prestari servicii (intre o firma si o persoana fizica) in valoare de 25.000 lei cat se poate ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar de catre anaf Ionutsu88 Ionutsu88 Buna seara! Acum 5 ani am infiintat o firma in domeniul constructiilor, a fost bine pt inceput, pana la plata facturilor, am ridicat o casa si trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau ii /srl alexg2014 alexg2014 Salut tututot. Doresc sa imi infiintez o firma unde sa imi platesc catre stat toate necesare. Forma va avea domenii de activitate legate de design, ... (vezi toată discuția)