avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa inchiriez un apartament. Chiria sa fie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa inchiriez un apartament. Chiria sa fie 540€/luna. ...

Vreau sa inchiriez un apartament. Chiria sa fie 540€/luna. Cui este mai convenabil sa inchiriez, la persoana fizica sau catre o firma?
apartamentul o sa fie declarat la Anaf, m-ar interesa cat ar fi taxele pentru chirie pers fizica si juridica.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Salut, ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? ... Kosmo Kosmo Salut, Ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? Dacă închiriezi un apartament între persoana fizica (proprietar) și o firma pentru pct de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa am in vedere pentru a inchiria legal un apartament? anamaria000 anamaria000 Doresc sa inchiriez pe airbnb.com un singur apartament si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac ca sa fie totul legal. Trebuie sa am autorizatia ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament prin srl Rapid Silviu Rapid Silviu Buna ziua, vreau sa cumpăr un apartament prin credit persoana fizica, pe care să îl închiriez. Având în vedere greutatea cu care se desfășoară ... (vezi toată discuția)