avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Am 16 ani. Tata o câștigat custodia Eu vreau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Am 16 ani. Tata o câștigat custodia Eu vreau să merg ...

Bună.
Am 16 ani. Tata o câștigat custodia
Eu vreau să merg la mama nu mai vreau să stau la tata.
Mulți ani nu m-a lăsat să vorbesc cu ea
Și acuma iara o zis să nu mai vorbesc cu ea
Eu mi-aș împacheta de acuma bagajul și aș pleca la ea .
Am voie ?
O să poată tata să mă ia înapoi ?

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți pleca dacă așa cosiderați dar mama ar trebui să ceară instanței să pronunțe o hotărâre prin care locuința dvs să se stabilescă la mam. Depinde și ce vârstă avți, dacă aveți sub 14 ani așteptați hotărârea instanței.
Adrian ALBU a scris:

Depinde și ce vârstă avți, dacă aveți sub 14 ani așteptați hotărârea instanței.

Are 16 :)
Am 16 ani.

Poti pleca. Mama poate cere ca locuinta sa fie la ea, dar nu e musai.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți pleca dar depinde ce va face tatăl .
Daca el este de acord nu exista probleme juridice.

București 2025
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua forum, am 17 ani, in iulie fac 18. am un băiat de 5 luni... Georgiana.073 Georgiana.073 Buna ziua ,am 17 ani peste 2 luni adica in iulie fac 18. Am un băiat de 5 luni . Părinți mei sau despărțit acum multi ani,eu am stat la tata care ... (vezi toată discuția)
custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului ContSters417128 ContSters417128 Nu sunt căsătorită , am un copil de 2 ani , iar tatăl lui cu care sunt în prezent are o relație sentimentală cu o angajata . Eu nu lucrez iar el are ... (vezi toată discuția)