avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Colete întârziate mai mult de 30 de zile
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Colete întârziate mai mult de 30 de zile

Bună ziua.
Pe 26 noiembrie 2024 mi-au fost trimise din SUA 3 colete cu jucării pentru copii orfani CADOU cu valoare declarată 95 dolari. Au intrat în țară pe 7 decembrie. Un colet a ajuns la mine pe 11 decembrie, am achitat TVA, dar celelalte două stau în vamă și acum, deși am trimis pe 24 decembrie 2024 comisionarilor vamali documentele solicitate. Nu mi se răspunde la mail, coletele stau în vamă. Ce fac?

Alte discuții în legătură

Import jucarii china alinajucarii alinajucarii Buna ziua. Vreau sa aduc din China niste jucarii din lemn, dar putine bucati. Vreau sa plasez comenzi periodic dar de valori mici. Sa zicem 30 dolari comanda ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pe colet de tip cadou manolachealex manolachealex Din cate am inteles de la niste prieteni, daca primesti un cadou din SUA sau China sau orice alta tara care nu e membra a Uniunii Europene trebuie sa platesti ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale aberante mihaela.ion mihaela.ion Am trimis pe 14 septembrie un colet cadou în Algeria. Pe 26 septembrie a ajuns în Algeria iar de atunci nu am primit nici o actualizare a statusului ... (vezi toată discuția)