avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,unde pot depune o plângere contra ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,unde pot depune o plângere contra angajatorului care ...

Buna seara,unde pot depune o plângere contra angajatorului care nu întocmește contract de munca angajaților . Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:55, 21 Ianuarie 2025
La parchet.
Va puteti adresa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) sau Inspecției Muncii (IM).

Angajatorii care nu încheie contracte de munca sunt pasibili de amenzi de 20.000 lei pentru fiecare persoana astfel identificata, fara a depasi valoarea cumulata de 200.000 lei, potrivit Codului Muncii.
De asemenea, o persoană care muncește la negru poate fi amendată cu sume între 500 și 1.000 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez de mai bine de o luna fara sa fii semnat vreun ... Fervex Fervex Buna ziua! Lucrez de mai bine de o luna fara sa fii semnat vreun contract de munca, cu promisiunea ca o sa se faca, nu imi doresc decat sa imi primesc banii pe ... (vezi toată discuția)
Masuri legale angajat2222 angajat2222 Va rog sa imi spuneti daca exista masuri legale pe care le pot lua in aceasta privinta. La inceputul anului am fost angajat intr-un start-up condus de o ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nul andreinikoleta andreinikoleta Bună seara. Am lucrat de pe 3.08. 2018-21.08.2018 fără contract de munca administratorul firmei amânându ma după o zi pe alta. Când i am atras atenția ... (vezi toată discuția)