avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, îmi puteți spune vă rog dacă îmi pot ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, îmi puteți spune vă rog dacă îmi pot recupera ...

Bună seara îmi puteți spune vă rog dacă îmi pot recupera banii de la executor ?
Țin să menționez am poprire am cont de Raifeisen aici mi-a intrat salariul în 14.01.2025 am făcut un transfer din contul de Raifeisen pe contul meu de BT unde din greșeală am scris cadou la suma ce am transferat apoi nu mi-au intrat bani pe contul de BT au fost transferați direct în contul la executor plus ca el
A ținut 303 lei din salariul leu de 2100 transferul care eu l-am făcut și am
Greșit la scris au fost suma de 1600 credeți ca i mai pot premii înapoi de la executor ce trebuie făcut ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 21 Ianuarie 2025
Nu mai recuperati nimic decât dacă v-a luat bani mai mult decât datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Problema retur bani comanda online calind83 calind83 buna ziua, am comandat de la un magazin online un produs de 1000 de lei pe care l-am platit cu card bancar dar nu l-am primit. Dupa 1 luna mi-au trimis alt ... (vezi toată discuția)
Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)