avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dacă soțul nu este de acord sa dea semnătura ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dacă soțul nu este de acord sa dea semnătura ptr grădiniță ...

Bună dacă situl nu este de acord sa de-a semnătura ptr grădiniță ce pot face ? El zice că fac șmecherii cu semnătura lui și că vrea să știe la ce grădiniță este fetița tinsd cont că prin hotărârea judecătorească el are dreptul la vizita prima și a treia sâmbătă și 60 min convorbiri telefonice.ce pot sa înscriu fetița? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 21 Ianuarie 2025
Sa vina sa vada grădinița dacă nu știe și își da acordul acolo.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal nu se mai intereseaza de copil....ce pot sa fac? maryandra maryandra Sunt in proces de divort si am propus un program de vizitare al fetitei, program cu care sotul meu a fost de acord.Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca sotul ... (vezi toată discuția)
Nu reușesc să merg în nicio vacanță cu copiii în străinătate din cauza lipsei acordului tatălui. ce aș putea face? Ramona Eli Ramona Eli Bună ziua! Am fost căsătorită 10 ani,am divorțat în 2015. În urma căsătoriei au rezultat doi copii (băiat -9 ani, fată-5 ani). Custodia este ... (vezi toată discuția)
Un sfat daca se poate! roxi_roxana roxi_roxana -------------------------------------------------------------------------------- Buna ziua tuturor! Am si eu o fetita de 1an si 2luni,tatal nici macar ... (vezi toată discuția)