avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună soțul și amanta lui mereu îmi dă mesaje de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună soțul și amanta lui mereu îmi dă mesaje de cate ori ...

Bună soțul și amanta lui mereu îmi dă mesaje de cate ori îl rog sa sune fetița și mereu specifica că sunt beata moarta și mereu mă amenința că mă bagă la pușcărie va că bat fata că o tin nemâncată și ftr multe de pot face in privința amenințărilor. Ei mă amenința mereu că na bagă la pușcărie și că na plimba prin judecătorii să cedez sa le dau fetița de 5 ani. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 21 Ianuarie 2025
Blocați acele nr de tel, e simplu.
Puteti face plangere la politie pt hartuire.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. am luat bani ... Andreeea15 Andreeea15 Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am luat bani de la verișorul meu și tata a aflat, el est un om agresiv în general, de când a aflat am ... (vezi toată discuția)
Hartuire NICOLETA  tol NICOLETA tol Sunt ,,amanta,, unui barbat casatorit despartit de nevasta in fapt nu de drep de sotia lui de cinci ani , perioada care coincide cu perioada de cand suntem ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin sms-uri maryion maryion Buna ziua! Am revenit cu o noua problema. Am mai scris un subiect in legatura cu un divort in care sunt implicati 2 minori (6 si 3 ani) si un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)