avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scoatere bani lunar din srl sub forma de bonus ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scoatere bani lunar din srl sub forma de bonus colaborator Se da urmatoarea situatie: ...

Scoatere bani din SRL pentru chirie
Se da urmatoarea situatie: Sotul meu, cetatean strain, va infiinta un srl care isi va desfasura activitatea online ( cursuri de limbi straine) . Eu voi avea contract de drepturi de autor ca profesor, asa cum am mai avut colaborari pana acum cu alte scoli. Ideea este ca eu am poprire pe cont din cauza unei executari silite ( am fost in imposibilitatea de a achita un credit bancar). As putea sa fiu actionar la firma sotului sau cel mai bine ar fi sa raman doar pe postul de colaborator? Se poate conform contractului de drepturi de autor sa stabilim ca alaturi de suma lunara pe care o voi primi in functie de numar de cursuri efectuate sa fie achitata de catre srl si plata chiriei pentru apartamentul in care locuim. Cumva ma gandesc la un procedeu prin care sa pot scoate din firma lunar o suma pentru chirie si utilitati. Orice sfat este binevenit. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Trebuie neaparat sa folosesc o unitate bancara ca sa pot colabora pe firma? eu234 eu234 Buna , Pe persoana fizica am o poprire iar pe SRL-d sunt asociat unic , am mers la banca sa imi deschid un cont nou pe firma mi se spune ca il deschid ... (vezi toată discuția)
Sfaturi referitoare la anularea unei anexe a contractului de munca violetmist violetmist Buna ziua, Doresc sa va cer sfatul cu privire la situatia prin care am trecut/trec la locul de munca si mai ales cu o anexa la contractul de munca pe care ... (vezi toată discuția)
Folosirea in scopuri publicitare a site-ului unei companii Rucsandram Rucsandram Buna ziua, Firma noastra a colaborat cu o firma pentru realizarea unui magazin online. Dupa intreruperea colaborarii, in conditii nu tocmai profesionale (a ... (vezi toată discuția)