avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca eu și fetița avem rezidenta in Anglia și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca eu și fetița avem rezidenta in Anglia și domiciliul este ...

Daca eu și fetița avem rezidenta in Anglia și domiciliul este stabilit la mine dar are drept de vizita pot pleca cu fetița?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 21 Ianuarie 2025
Daca locuiti în Anglia și aveti acte în acest sens și acum sunteți în România, puteti pleca în Anglia fără sa aveți nevoie de acordul tatalui. Puteti scrie o petiție către politia de frontiera și intrebati, răspunsul îl folosiți la vama
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori si familie ContSters433181 ContSters433181 Buna seara! In 2010 in urma unui proces de divort, cu minor, mi s-a incredintat spre crestere si educare fetita rezultata din casatorie, cu hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna alinaandreea29 alinaandreea29 instanta a stabilit ca exercitarea drepturilor parintesti sa fie facuta de ambii parinti dar copilul sa locuiasca la domiciliul mamei.La data pronuntarii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu fetita in vacanta in strainatate alyna25 alyna25 Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Sunt divortatasi am o fetita de 1 an si 8 luni incredintata spre crestere si educare mie si asi ... (vezi toată discuția)