avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Sunt deranjat destul de des de operatorii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Sunt deranjat destul de des de operatorii telefonici ...

Buna ziua. Sunt deranjat destul de des de operatorii telefonici de la Provident care ma tot intreaba daca eu sunt X, sau Y, Le-am raspuns de cateva ori si i-am rugat frumos sa nu mai sune pe cele doua numere personale, pentru ca eu nu am avut treaba niciodata cu ei , apoi am blocat numerele. Degeaba , suna iar . Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:42, 21 Ianuarie 2025
Buna ziua. Pai, cum suna iar, daca i-ati blocat?
Suna de pe alte numere.. am vre-o trei blocate..
Blocati le pe toate. Daca nu da rezultat, faceti plangere pentru hartuire. Dar, cred ca da rezultat, nu vor continua la infinit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de aproximativ 3 ani ma suna de la compania acod, ... mariustz mariustz Buna ziua, De aproximativ 3 ani ma suna de la o companie de recuperare debite, cu privire la o datorie ce eu n-am facut-o niciodata. Stiu ca legal e ... (vezi toată discuția)
Amenintari la telefon eu12 eu12 ce demersuri tb sa fac atunci cand sunt amenintata si mi se vb urat la adresa mea (injuraturi etc)? primesc telefoane mereu si mi-a furat si contul de la yahoo ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari ma suna fara motiv LNicoleta LNicoleta Buna ziua, AM o problema cu firma de recuperari KRUK. Tatal mau are o datorie de recuperat data la KRUK. In urma cu 2 saptamani am vrut sa platesc pentru el o ... (vezi toată discuția)