avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Sunt deranjat destul de des de operatorii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Sunt deranjat destul de des de operatorii telefonici ...

Buna ziua. Sunt deranjat destul de des de operatorii telefonici de la Provident care ma tot intreaba daca eu sunt X, sau Y, Le-am raspuns de cateva ori si i-am rugat frumos sa nu mai sune pe cele doua numere personale, pentru ca eu nu am avut treaba niciodata cu ei , apoi am blocat numerele. Degeaba , suna iar . Ce pot sa fac ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de aproximativ 3 ani ma suna de la compania acod, ... mariustz mariustz Buna ziua, De aproximativ 3 ani ma suna de la o companie de recuperare debite, cu privire la o datorie ce eu n-am facut-o niciodata. Stiu ca legal e ... (vezi toată discuția)
Cosmarul cartelelor bonus chivas314159 chivas314159 Salut, Mereu am avut problema asta dar acum devine exasperanta. Pe telefonul mobil primesc bip-uri, de la diverse persoane, probabel studenti cu bonus la ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica zuzumary zuzumary Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: in urma cu un an, am dat un anunt pe internet, postand si nr meu de telefon. (era vb de un anunt de inchiriere). ... (vezi toată discuția)