avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zilele libere pentru casatoria copilului, sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zilele libere pentru casatoria copilului, sunt suspendate sau ...

zilele libere pentru casatoria copilului, sunt suspendate sau anulate de un concediu medical?
Cel mai recent răspuns: oana-nicoleta , utilizator 12:30, 21 Ianuarie 2025
In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.
nu am facut o precizare, este in discutie un functionar public. si nu o persoana contractuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite Miha2018 Miha2018 Buna ziua! Ma adresez dvs. cu urmatoarea intrebare: o salariata revenita din concediu crestere copil solicita acordarea zilelor libere platite pentru ... (vezi toată discuția)
Convocare in comisia de disciplina salariat ce se afla in concediu medical sergiu_vlad87 sergiu_vlad87 Buna Ziua. Poate fi convocat un salariat in comisia de disciplina pe perioada cat de afla in concediu medical, pentru o fapta ce a comis-o inainte de a intra ... (vezi toată discuția)
Codul muncii luciroxi luciroxi buna.am nevoie de o informatie in legatura cu o problema:am fost angajata pe per det timp de 2 ani de zile,am nascut inainte de expirarea contractului,deci ... (vezi toată discuția)