avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primarul nu pune in aplicare HCL. Motivarea este ,, nu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primarul nu pune in aplicare HCL. Motivarea este ,, nu vreau ...

Primarul nu pune in aplicare HCL. Motivarea este ,, nu vreau

Alte discuții în legătură

Speta: concesiune > investitie > modificare hcl > neacordare autorizatii DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Buna ziua, Va retin atentia cu o speta: In anul 2010 am concesionat un imobil de la Primarie in care am investit o suma in conditiile legale existente la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei ordonante emise de parchet carinas carinas Sunt functionar public in cadrul unei primarii de comuna. Consiliul local al acestei comune a stabilit, printr-o hotarare, anumite restrictii cu privire la ... (vezi toată discuția)
Exista o hcl care sa reglementeze ridicarea autoturismelor in orasul sibiu? mercenarul mercenarul poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu parcatul pe trotuar in sibiu? am fost martor la un eveniment in care s-a ridicat o masina de pe ... (vezi toată discuția)