avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... AM ÎNȚELES DE LA O PERSOANA CARE VREA SA IASA LA ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

AM ÎNȚELES DE LA O PERSOANA CARE VREA SA IASA LA PENSIE ANUL ...

AM ÎNȚELES DE LA O PERSOANA CARE VREA SA IASA LA PENSIE ANUL ACESTA CA GRUPA NU SE MAI PUNE LA CALCULUL PENSIEI...ESTE ADEVARAT?MULȚUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 21 Ianuarie 2025
Ati inteles gresit ..nu constituie stagiu de cotizare contributiv sporul acordat prin lege pentru perioadele prestate in grupe de munca .. adica, cele 3 , 4 , 6 luni/an functie de grupa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca in cazul cererii de pensionare partial anticipata rosu gheorghe rosu gheorghe Cineva are vechime efectiva in carnetul de munca 34 ani si 4 luni. Implineste 60 de ani in august anul acesta. Intrebare: -poate fi pensionat anticipat ... (vezi toată discuția)
Vechime morosanucarmen morosanucarmen M-am nascut pe 4 decembrie 1953 . Am lucrat timp de 25 ani si 6 luni (din care peste 10 ani la Intr. Antibiotice) . Am facut facultatea la zi timp de 4 ani . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care ... Laurentiu19966 Laurentiu19966 Buna ziua, Tatal meu are 33 de ani si 8 luni lucrati, din care 17 in grupa 1, si 3 in grupa 2, si mai are 1 an si 4 luni armata, Este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)