avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Am fost invitat la o institutie de stat sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Am fost invitat la o institutie de stat sa semnez ...

Buna ziua!
Am fost invitat la o institutie de stat sa semnez un document.
Documentul NU era semnat de conducerea institutiei.
Cine trebuie sa semneze primul in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 21 Ianuarie 2025
In general, conducerea semneaza ultima ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine efectuiaza cercetarea disciplinara in cazul unei institutii autonome? av_medy av_medy Buna ziua In cazul unei institutii autonome care nu are subordonare nimanui,cand toti care formeaza conducerea savarsesc abateri disciplinare grave, cine ii ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca lbertk lbertk Va rog sa-mi spuneti daca dupa ultima inregistrare in carnet la data de 01.01.2011 si dupa certificarea datelor inscrise, SE SEMNEAZA SAU NU carnetul de catre ... (vezi toată discuția)
Trebuie semnate dupa venirea din concediu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui control s-a constatat ca unele Decizii emise de directorul institutiei noastre publice nu au fost semnate si de jurist. 1. - ... (vezi toată discuția)