avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am constatat, în ianuarie, în urma discuţiei la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am constatat, în ianuarie, în urma discuţiei la Asociaţia ...

Am constatat, în ianuarie, în urma discuţiei la Asociaţia de proprietari, că un locatar, nu a comunicat-premeditat, numărul corect al persoanelor din apartament-a comunicat pentru luna iunie un numar de 3 persoane, dar, din lunile urmatoare-iulie-decembrie, a ,,uitat’’ sa specifice ca sunt din nou, 4(patru) persoane.Mai mult, mi s-a comunicat, după o saptamana-cand am depus o plangere, ca la acel apartament, urmeaza, ca in lunile ianuarie si februarie, sa fie trecute 5(cinci) persoane, pentru a se ,,recupera’’ cele 6 luni precedente.
Nu era corect sa se recalculeze cota-parte pentru cele 6 luni/apartament, sa se constate diferenta-prejudiciul si sa i se impute?Calculul la 5(cinci) persoane, in loc de 4(patru), in primul rand, nu este legal, iar in al doilea rand….cum se recupereaza ,,prejudiciul’’-toti locatarii am fost taxati eronat atunci cand s-a calculate cota-parte pentru cheltuieli.

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor/ nr. de persoane ramase dupa recalculare inat inat Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza cand o persoana care nu locuieste in apartament de peste 3 luni si care a depus o cerere de scoatere ... (vezi toată discuția)
Calcul intretinere apartament si recuperare sume corinacd corinacd Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament in care am locuit cu familia mea (total 3 pers) pana in data de 1 mai 2011 cand am decis sa ne mutam. La acea data ... (vezi toată discuția)
Lnscrierere la plata lunara a intretinerii razvannan razvannan buna ziua, la 1 februarie 2014 impreuna cu sotia mea am devenit proprietarii unui apartament care a fost nelocuit pana la data de 1 aprilie 2014. in momentul ... (vezi toată discuția)