avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Locuiesc la casa . Bunicul meu a dat voie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Locuiesc la casa . Bunicul meu a dat voie vecinului ...

Buna ziua.
Locuiesc la casa . Bunicul meu a dat voie vecinului sa se lege de canalizarea noastra provizoriu si a ramas pe viata. De asemenea din caminul nostru de vizitare unde e racordul de apa, sunt doua apometre, al nostru si al lor bineinteles ei , vecinii cand folosesc apa la noi nu mai are presiune. Cand au schimbat apometrele cei de la aquaserv am intrebat nu se poate vecinul sa isi faca separat, au zis ca daca asa a fost, asa ramane. Canalizarea noastra este veche, la fel si instalatia de apa. Vecinul s-a apucat sa mai lege o instalatie de apa in casa lui care are scurgere tot la noi, instalatia e facuta la el in casa scurgerea e in canalizarea noastra. El este in indiviziune cu cineva pe curte, persoana respectiva a murit, pe vremea cand traia nu avea voie sa se lege la canalizarea aceea, de aceea bunicul i-a dat voie sa se lege la apa noastra si la scurgerea noastra. Bunicul si vecinul au murit, au ramas tatal meu, iar vecinul are 4 copii si sotia mai traieste. Ce se poate face? Se poate face ceva in acest sens, se poate obliga vecinul sa isi faca canalizarea lui separata si conducta noua de apa care sa nu se bifurce din a noastra. Multumesc. Astept lamuriri.

Alte discuții în legătură

Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu viciu ascuns remus08 remus08 Buna ziua . Acum 6 luni am cumparat un imobil , pentru care am achitat 85 % din valoare , la semnarea contractului , restul de 15 % urmand sa ii achit pana la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! conducta de canalizare care iasa din bloc si se duce ... Rares25acasa@yahoo.com Rares25acasa@yahoo.com Buna ziua! Conducta de canalizare care iasa din bloc si se duce in canalul de deversare a apei menajere e de consum circa 10 m liniari a cui apartine si cine ... (vezi toată discuția)