avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Sunt pensionara .Pentru recalcularea pensiei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Sunt pensionara .Pentru recalcularea pensiei conform ...

Buna ziua
Sunt pensionara .Pentru recalcularea pensiei conform legii 360/2023am solicitat fostului angajator ,care astazi este GoodMills Romania,adeverinte cu sporuri nepermanente ,si am specificat clar (acord global,prime,.....)Societatea imi elibereaza adeverinta cu sporuri permanente(vechime ,spor noapte) adeverinte care mi -au fost eliberate in urma cu 18 ani cand am plecat de la aceasta societate (pe atunci Loulis SA )Am revenit cu cererea dar nu primesc nici un raspuns.lNu este numai cazul meu ,alti fosti lucratori ai acestei firme am primit aceleasi adeverinte si nicidecum ceea ce avem nevoie.Ce putem face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 22 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ITM-ul cu privire la refuzul eliberarii adeverintei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverință vechime Filofteia Deaconu Filofteia Deaconu Bună ziua, Numele meu este Deaconu Filofteia și lucrez în cadrul compartimentului Arhiva al unei instituții publice. Întrebarea mea este dacă ... (vezi toată discuția)
Intocmire adeverinta pensie de ctre angajator sanda seimann sanda seimann Ma scuzati ca revin la acelasi subiect, dar doresc sa ma lamuresc cat mai bine asupra acestor adeverinte pe care unitatea la elibereaza pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime suciugeorgeta suciugeorgeta Am urmatorul caz: unei salariate i s-a facut un act aditional prin care i se acorda un procent de 10 % din sal. brut pt orele lucrate in zilele de repaus ... (vezi toată discuția)