avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Localitatea declarata pentru Casa de sanatate a unui ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Localitatea declarata pentru Casa de sanatate a unui angajat

Cum se alege corect casa de sanatate declarata in D112 pentru un angajat cu CIM? Se inregistreaza localitate medicului de familie sau localitatea de domiciliu a angajatului? Care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 22 Ianuarie 2025
Salariatul are dreptul sa isi aleaga casa de asigurari unde doreste sa fie arondat, potrivit prevederilor art. 219 alin. 3 lit. a) din Legea 95/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de asigurari salariat dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am si eu o intrebare: o societate din arges angajeaza o persoana din bucuresti, la casa de asigurari a acestui salariat in d112 ce se trece arges ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate AlinaMaxim AlinaMaxim Buna ziua.Ma poate ajuta cineva si pe mine!? Sunt nou angajata in domeniul salarizare si am salariati din diverse judete ale tarii. Stiu ca,conform art.208 ... (vezi toată discuția)
Declaratii sanatate Vioreld Vioreld buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva? (vezi toată discuția)