avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua a-și dori să-mi deschid un aprozar îmi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua a-și dori să-mi deschid un aprozar îmi puteți ...

Bună ziua a-și dori să-mi deschid un aprozar îmi puteți spune ce acte mi-ar trebui
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:43, 22 Ianuarie 2025
Buna ziua, in primul ramd un Srl, apoi cateva autorizatii si aprobari. Pentru deschiderea srl-ului aveti site-ul onrc, daca nu va descurcati apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta va rog cu lista de acte necesare pentru infiintarea ... htechprogressio htechprogressio Ma puteti ajuta va rog cu lista de acte necesare pentru infiintarea unui SRL (domeniu: consilier dezvoltare personala, cod caen: 855 cred)? Unele din cele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua(coffe to go) Florin Coffee Florin Coffee Buna ziua! As dorii sa infintez o noua firma si sa inchiriez un spatiu pentru a desfasura o activitate de coffee shop sau coffee to go cum doriti sa ii spuneti ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii am dupa infiintarea unui srl neplatitor de tva raduvasile2 raduvasile2 Buna, Recent am infiintat un SRL neplatitor de TVA, iar din anumite motive financiare voi putea incepe activitatea doar anul viitor. Am doar certificatul de ... (vezi toată discuția)