avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, copilul meu va implini 2 ani in 19 mai, se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, copilul meu va implini 2 ani in 19 mai, se poate inscrie ...

Buna ziua, copilul meu va implini 2 ani in 19 mai, se poate inscrie la cresa anul acesta in mai?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 22 Ianuarie 2025
Depinde de calendarul inscrierii în creșă sau grădiniță pentru anul școlar 2025-2026,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inscriere la cresa lipsa vaccinari sidor_m sidor_m Buna ziua. Am un copil de 2 ani impliniti, inscris din timp si acceptat la cresa in prima faza. Nu a fost vaccinat niciodata si nu intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare ... Gabi.450 Gabi.450 Buna ziua. Am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare la scoala de care apartinem in luna august. Totusi nu a fost primit pe motiv ca nu sunt locuri. ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea inscrierii la clasa pregatitoare a unui prescolar BG BG Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Ce i se poate intampla unui parinte care nu si-a inscris prescolarul la clasa pregatitoare la varsta de 6 ani? ... (vezi toată discuția)