avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara,sunt persoana cu handicap accentuat din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara,sunt persoana cu handicap accentuat din nastere,am ...

Buna seara,sunt persoana cu handicap accentuat din nastere,am 54 de ani si vechime in munca 34 de ani,Stiu ca beneficiez de o reducere de 10 si pot iesii la pensie cu 10 ani mai repede,adica anul viitor cand o sa implinesc 55 de ani,Intrebarea mea este daca beneficiez de pensie,mai pot lucra incontinuare????binenteles sa cumulez pensia cu salarul
Cel mai recent răspuns: Campean ilie , utilizator 20:51, 22 Ianuarie 2025
Da.
Va fi pensie de limita de varsta.
Pensia de limita de varsta se poate cumula cu salariul.
Multumesc

Carp Mircea a scris:

Da.
Va fi pensie de limita de varsta.
Pensia de limita de varsta se poate cumula cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot beneficia de pensie? lumimor lumimor Am 45 ani.O vechime in campul muncii de 23 ani.9 ani sunt in grupa 1 si 9 in grupa a doua de munca.Sunt o persoana cu handicap accentuat de 3 ani (diabet ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cateva intrebari. sunt pensionar invaliditate gr. ... adriankiss69 adriankiss69 Buna ziua. Am cateva intrebari. Sunt pensionar invaliditate gr. III, nerevizuibil, Detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare persoana handicap urmata de reincadrare in munca any58 any58 Buna ziua. As avea o singura intrebare si rugaminte. Sunt o persoana cu handicap accentuat si ma incadrez in cerintele necesare pentru a iesi la pensie ... (vezi toată discuția)