avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara am făcut o plangere penala pe data de 13 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara am făcut o plangere penala pe data de 13 ianuarie ...

Bună seara am făcut o plangere penala pe data de 13 ianuarie 2025 unui "prieten" a făcut live pe Facebook și mia adus amenințări și înjuri atat mie cât și soției mele ce ar trebui sa fac mai departe?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:12, 22 Ianuarie 2025
Bună seara, vi se examineaza sesizarea, si apoi daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege, veti fi invitat sa dati declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de persoana bebelusha bebelusha Buna ziua, Problemele mele au inceput cand in familia noastra a \\"intrat\\" o persoana (de sex feminin), care a facut o \\"pasiune obsesiva\\" pentru fiica ... (vezi toată discuția)
Injurii pe facebook Barbacariu Ana Maria Barbacariu Ana Maria Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează? (vezi toată discuția)
Agresiune verbală şi amenințare Gabi P Alina Gabi P Alina Bună seara. Am şi eu o problemă şi nu ştiu exact cum să o rezolv. De câteva luni, mai exact din luna martie a acestui an am o problemă cu un cuplu ... (vezi toată discuția)