avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara.Fratele meu nu are serviciu. Daca tata îi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara.Fratele meu nu are serviciu. Daca tata îi transferă ...

Bună seara.Fratele meu nu are servici.Daca tata îi transferă pământul pe care îl deține fratele meu ar putea să nu mai plătească asigurarea de sănătate anuală?.Ce act trebuie să/i facă tata fratelui meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:07, 23 Ianuarie 2025
Neplata c.a.s.s . conduce la situatia de a fi neasigurat in sistemul de sanatate , iar in caz de un eveneniment nefericit (boala) va suporta cheltuielile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din cont si inselaciune luoanagaicea luoanagaicea buna ziua, va rog mult sa ma lamuriti cu o problema. in octombrie,fratele meu a suferit un accident si a stat 3 luni in spital,in tot acest timp si prietena ... (vezi toată discuția)
Succesiune adriannita adriannita Buna ziua! Suntem 6 frati si vrem sa facem succesiunea la 9 ha pamant, care la ora actuala beneficiaza de el un singur frate. Din cei sase frati ,trei vor sa ... (vezi toată discuția)
Neplata cass si cas de catre angajator pe perioada concediului medical noemi r noemi r Buna ziua, Imi cer scuze daca intrebarea mea se repeta dar nu am reusit sa gasesc o intrebare asemanatoare aici pe forum. Sunt angajata la o institutie ... (vezi toată discuția)