avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.In luna septembrie 2025 ma pensionez la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.In luna septembrie 2025 ma pensionez la limita de varsta.Pe ...

Buna ziua.In luna septembrie 2025 ma pensionez la limita de varsta.Pe anul 2024 am 40 zile concediu de odihna neefectuat.Pot sa cer plata concediului?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 23 Ianuarie 2025
La data incetarii c.i.m. , sept 2025, puteti solicita compensarea in bani a zilelor de Co neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna neefectuat bibacj bibacj Buna ziua 1. Ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat daca firma a fost vanduta? 2. Pot cere ca incetarea contractului de munca sa se faca doar ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna neefectuat mary8040 mary8040 Sunt in concediu crestere copil din 1 februarie 2010.Nu am putut efectua concediul de odihna pana la data de 31 august 2010 si ca urmare am facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ... anasantes34 anasantes34 Plata drepturi restante din 2024,la încetarea activității,cu ocazia pensionarii. Am depus cerea de ... (vezi toată discuția)