avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, O rudă a murit și nu-i găsim actele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, O rudă a murit și nu-i găsim actele (CI, carte ...

Bună ziua,
O rudă a murit și nu-i găsim actele (CI, carte de muncă...). Primea pensie după legea 118 - urmaș al tatălui ce fusese închis în lagărul din Siberia. Nu știm sigur, dar este posibil să sa nu fi avut 15 ani vechime în muncă. Stătea șingur și nu prea țineam legătura cu el .. Ni s-a spus de la Casa de Pensii că nu primește niciun ajutor de înmormântare. De ce? Nu se consideră persoană neasigurată?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
lacrima2, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura ... iulianegrea88 iulianegrea88 Buna ziua! Mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura rudă nu am primit ajutor de înmormântare deoarece aceasta nu avea o pensie sau un salariu, ci o ... (vezi toată discuția)
Pensie pt vaduva Kis Erika Kis Erika Mama mea este nascut 1957 10.01 Tata a murit de 24 ani mama nu primeste nici un ajutor are drept de ceva pensie dupa tatal meu ca ea nu are ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas lilianabandea lilianabandea buna ziua,am si eu o intrebare,sotul meu a murit in martie 1999,de o boala,la 44 de ani, cind i sa inchis cartea de munca,avea trecuti lucrati 29 si citeva ... (vezi toată discuția)