avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere instanta - reprezentare minor la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere instanta - reprezentare minor la succesiune

Buna ziua! Ce fel de cerere trebuie sa inaintez instantei pentru desemnarea unei persoane care sa reprezinte la succesiune un mostenitor minor? Si care ar fi sediul materiei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:48, 23 Ianuarie 2025
Vă recomand sa apelați la un avocat pentru a parcurge procedura și a vă îndruma la redactarea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - calea mai ieftina gheorghe ferastrau gheorghe ferastrau buna ziua. socrul meu a decedat in urma cu 7 ani, soacra in urma cu 4 luni si nu s-a facut nici o suscesiune. Sotia mea mai are o sora si doresc sa se dezbata ... (vezi toată discuția)
Desemnare curator minor pentru succesiune lilianamovila lilianamovila in decembrie 2012 mi a decedat sotul si am ramas cu doi copii la vremea aceea erau minori dar pe data de 08.05.2013 fica cea mare a implinit 18 ani .Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara! as dori sa știu care sunt pașii de urmat într-un ... rafael2006 rafael2006 Bună seara! As dori sa știu care sunt pașii de urmat într-un proces de stabilire domiciliu minor. Tatăl minorului nu știu unde locuiește exact acum, el ... (vezi toată discuția)