Bună seara!
As dori sa știu care sunt pașii de urmat într-un proces de stabilire domiciliu minor. Tatăl minorului nu știu unde locuiește exact acum, el nu a avut domiciliu la adresa mea și a minorului și nici nu locuiește la adresa din buletin, știu doar adresa de la locul de munca.
Buna ziua, pentru a obtine domicliul minorului la dvs. trebuie sa sesizati instanta de la domiciliul minorului cu o atare cerere, recomandabil sa formulati si cereri de stabilire a autoritatii parintesti si pensiei alimentare, dacs tot va judecati. Paratul, tatal minorului, poate fi citat la locul de munca, Daca nu va descrucati cu procedura in fata instantei cu cu toate demersurile pe care trebuie sa le faceti pe parcursul procesului, apelati la un avocat care sa va consilieze si sa va redacteze cererea urmand sa va si reprezinte in proces.
cerere divort
sergiu05
Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, ma intereseaza care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in cazul unui divort, avand in vedere faptul ca locuim in alt ... (vezi toată discuția)