avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! O cunostinta afiseaza la poza de whatsapp ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! O cunostinta afiseaza la poza de whatsapp anumite ...

Buna ziua !
O cunostinta , afiseaza la poza de whatsapp anumite imagini cu inteles pt mine . Am verificat si pozele le vad doar eu
Se poate incadra la hartuire ?
Si daca da , cum trebuie sa strang dovezi ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:25, 23 Ianuarie 2025
Buna ziua

Hărțuirea, conform Codului Penal (art 208) insemna:
(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanță, care, prin frecvență sau conținut, îi cauzează o temere unei persoane

Se intampla cele de mai sus?

Ce contin acele imagini?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici pe departe nu poate fi hărțuire, dacă pozele sunt postate pe contul lui.
Dacă nu vă place acel profil, de ce nu-l blocați`?
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator
Buna seara !
Imaginile fac referire la o fapta domestica savarsita de mine , povestita de catre altcineva acestei persoane .
Sper ca m-am facut inteleasa

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Hărțuirea, conform Codului Penal (art 208) insemna:
(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanță, care, prin frecvență sau conținut, îi cauzează o temere unei persoane

Se intampla cele de mai sus?

Ce contin acele imagini?

Buna ziua

Nu mi-ati raspuns la intrebare. Se intampla vreo fapta din cele care reprezinta hartuire conform codului penal?

Ce contin acele imagini? Apareti dvs in ele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - mesaje sms Florentina04 Florentina04 Buna ziua, Am nevoie de un sfat, daca primesc mesaje cu amenintari si injurii din partea cuiva pe telefonul mobil, pot depune plagere penala? Ar ... (vezi toată discuția)
Hartuire? Lex1988 Lex1988 Mi-a fost facuta o poza in timp ce eram dezbracata de catre un tip cu care intretineam relatii intime fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul pentru asta. ... (vezi toată discuția)
Se poate obține un ordin de restricție dacă nu este vorba despre violență domestică? MadalinMcd MadalinMcd Buna ziua, se poate obține un ordin de restricție daca nu este vorba despre violență domestică? Ca sa înțelegeți corect, este vorba despre o fată ... (vezi toată discuția)