avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul asociației îmi zice că sa nu mai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul asociației îmi zice că sa nu mai plătesc ...

Administratorul asociației îmi zice că sa nu mai plătesc 15 mp nu mai are voie să plătesc parțial să plătesc 47 mp sau sa îmi trag centrala legea nu mai permite parțial.
Proces verbal am de la furnizor nu am căldura asociația îl are la dosar
Ce este de făcut în situația asta este lege sa fiu scăzut parțial.

Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:58, 27 Ianuarie 2025
Banuim, ca altfel cum sa zicem daca nu avem informatii....
Daca, este vorba de repartizarea cheltuielilor cu incalzirea. In bloc la dvs. repartizarea incalzirii se face prin repartitoare de costuri ? Pana acum, care au fost motivele pentru care achitati costuri doar pentru 15 mp? Dezvoltati putin chestiunea, mai scrieti 2-3 randuri, sa intelegem.
Oricum, dvs. ar trebui sa mergeti sa discutati cu presedintele asociatiei, poate aveti o situatie mai speciala, situatie de care presedintele stie mai bine.
Din anul 2006 sa schimbat instalația blocului sa făcut greșeli și proiectul blocului nu se găsește unele scări au căldura unele nu au căldura,am chemat în anul 2020 furnizorul a făcut un proces verbal de constare a semnat președintele asociației nu am căldura în apartament in loc de 47 mp plătesc 15 mp trece țeavă prin casa.
Administratorul îmi zice cît timp mai stau așa că nu mă poate tine cu 15 mp in continuare legea nu prevede parțial în procesul verbal prevede că nu am căldura în apartament.

Adam Grecu a scris:

Banuim, ca altfel cum sa zicem daca nu avem informatii....
Daca, este vorba de repartizarea cheltuielilor cu incalzirea. In bloc la dvs. repartizarea incalzirii se face prin repartitoare de costuri ? Pana acum, care au fost motivele pentru care achitati costuri doar pentru 15 mp? Dezvoltati putin chestiunea, mai scrieti 2-3 randuri, sa intelegem.
Oricum, dvs. ar trebui sa mergeti sa discutati cu presedintele asociatiei, poate aveti o situatie mai speciala, situatie de care presedintele stie mai bine.

Pentru tevile care trec prin apartament (tevi verticale) este o alta modalitate de calcul a repartizarii costrilor cu incalzirea. In fine, mergeti la asociatie si sa va arate baza legala a ceea ce afirma ad-minul. Va adresati conducerii as. prop.
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
Adam Grecu, utilizator
Buna ziua,
Repartizarea cheltuielii cu caldura se face conform regulamentului stabilit de ANRE prin Ordinul 7/2024, ai n-ai tevi, ai n-ai caldura la ele, platesti.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli energie termica- repartizare. ioanpopa46 ioanpopa46 Vreau sa sti care este actul normativ legal si in vigoare acum, pentru repartizarea cheltiuielilor de energie termica pe apartamente in cadrul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Plata parti comune radet arvat_t arvat_t Buna seara,sunt in totalitate debransata de la Radet,partile comune din apartament,respectiv coloanele de caldura au fost izolate prin pereti de rigips.Am ... (vezi toată discuția)
Conditionare caldura de plata integrala a facturii radet gcprmr gcprmr Buna ziua, locuiesc intr-un bloc in care majoritatea locatarilor au centrale de apartament si doar 4-5 apartament au ramas racordate la RADET. Este legal si ... (vezi toată discuția)