avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Bunicul meu s-a nascut in data de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Bunicul meu s-a nascut in data de 08.12.1914 si a ...

Buna ziua,

Bunicul meu s-a nascut in data de 08.12.1914 si a decedat in data de 22.07.1986, a fost inrolat si a participat la al doilea razboi mondial
Va rog sa- mi spuneti daca copii bunicului meu, care traiesc, respectiv mama mea si fratii ei pot beneficia de pensie si alte ajutoare. De asemenea ma intereseaza daca ma puteti ajuta,contra cost bineinteles.Mentionez ca nu mai detinem documente

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 17:46, 23 Ianuarie 2025
Doar bunica dacă ar mai trăi ar beneficia de indemnizație de veteran.
Deci doar soția supraviețuitoare, nu copii.
si copii au dreptul daca a fost prizonier dupa 1944 daca nu , nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)