avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Încerc sa ma angajez ca și consilier al ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Încerc sa ma angajez ca și consilier al Primarului, acest ...

Bună ziua! Încerc sa ma angajez ca și consilier al Primarului,acest post fiind ocupat momentan de o alta persoana. Dupa Ordonanta trenuleț, aceasta persoana urma sa ocupe un alt post .tot în cadrul Primăriei, iar postul de consilier al Primarului urma sa devina vacant,iar prin concurs, sa îl ocup eu.Intrebarea mea este, în urma Ordonanței,se mai poate face ceva în această privința?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 23 Ianuarie 2025
Postul este sau nu vacant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare- deblocare post fp carmenbucur carmenbucur Situatie : Cineva dintr-o institutie publica urmeaza sa sustina un post de director la o alta institutie, deci postul respectiv devine post temporar vacant ... (vezi toată discuția)
Preluare atribuții de la un post superior MVictor2017 MVictor2017 La serviciu se eliberează un post de consilier superior prin ieșire la pensie, dar nu se mai poate ocupa prin concurs din cauza ordonanței trenuleț, fiind ... (vezi toată discuția)
Angajare fara concurs la primarie dbug dbug Buna ziua, Din cate stiu eu angajarea pe post la o institutie publica se face in urma unui concurs. La primaria x exista angajata o persoana pe postul de ... (vezi toată discuția)