avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De unde pot obtine o adeverinta de venituri pentru o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De unde pot obtine o adeverinta de venituri pentru o societate ...

De unde pot obtine o adeverinta de venituri pentru o societate inchisa. Am lucrat in anii 70-80, la un institut de proiectare pentru pompe si ventilatoare in incinta Aversa Sa. Am gasit pe internet o societate din Valcea care a preluat arhiva de la Aversa, dar nu pot sa contactez pe nimeni de acolo. Unde si cu cine ar trebui sa iau legatura pentru a obtine adeverinta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 23 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

AVERSA SA
Denumiri anterioare: INTREPRINDERE DE POMPE BUCURESTI

Operatorul economic (sediu): SC VILTEHNICA VALCEA (Babeni, Str. Uzinei nr. 65, Judet Valcea, tel: 0350800008, 0721237350, e-mail: info@proarhiv.ro)

Anii Extremi: 1966-2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime Carmen olteanu Carmen olteanu Buna ziua, eu am lucrat in anii \'80 la A.M.R.C.T. EST BACAU si as dori sa stiu cu cine pot intra in contact si care este adresa la care pot trimite o cerere ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)