avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am o poprire pe cont de PFA,pe care l am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am o poprire pe cont de PFA,pe care l am radiat intre ...

Buna ziua! Am o poprire pe cont de PFA,pe care l am radiat intre timp. Daca deschid un alt PFA,poprirea se va institui si asupra acelui cont desi are alt CUI? Procesul de poprire a fost facut pe CUI ul vechiului PFA...
Cel mai recent răspuns: JoeV , utilizator 14:35, 23 Ianuarie 2025
Teoretic nu, insa depinde de dosarul de executare, sursa debitului etc.
Este o poprire prin firma de recuperare creante,de la un contract cu o retea de telefonie mobila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ContSters154241 ContSters154241 Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare: Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)