avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Intrebare jocuri platforma Steam
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Intrebare jocuri platforma Steam

Buna ziua. Urmeaza sa lansez un joc pe platforma Steam. Din cate am vazut nu este necesar sa am o firma dar in cazul in care jocul are succes am inteles ca e mai bine din perspectiva taxelor sa inregistrez jocul pe firma. Dar daca jocul nu are succes, o sa raman cu cheltuieli de mentenanta firma.

Intrebarea este, as putea sa lansez jocul fara firma si in cazul in care merge sa fac o firma dupa ?

Alte discuții în legătură

Doresc sa programez un joc,apoi sa il vand; impozitare thelonevolk thelonevolk Bună seara, avocatnet.ro Am și eu o întrebare și doresc răspunsuri de la oameni care au mai lucrat cu situații de genul preferabil. Doresc, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un joc video si sa-l public si sa-l vand pe platforma cpnv cpnv Vreau sa fac un joc video si sa-l public si sa-l vand pe platforma de jocuri Steam. Nu stiu care e legislatia in Romania cu privire la acest lucru, intrebarea ... (vezi toată discuția)
Site+server xaolin xaolin Buna Ziua, am un server al unui joc numit Lineage 2, e o versiune reconstruita de programatori si e gratis e o copie dupa original dar nimeni nu are treba cu ... (vezi toată discuția)