avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,dacă tatăl meu are comodat pe viață de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,dacă tatăl meu are comodat pe viață de la bunica ...

Bună seara,dacă tatăl meu are comodat pe viață de la bunica mea pe un imobil si l-a întreținut și investit foarte mulți bani timp de 30 de ani,apoi eu am primit în arendă tot de la bunica mea un teren pe care am un proiect de 70.000€ în desfășurare ,ea poate farma oricând contractele fără nicio problemă ???
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
05Marius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 23:14, 23 Ianuarie 2025
Continuati discutia unde ati inceput-o si unde vi sa raspuns deja . Daca nu aveti incredere in raspunsurile primite platiti o consultatie la un avocat .
Am continuat-o doar ca nu mi s-a mai răspuns….
E corect ce va raspuns raluko207 , nu vad ce alte asteptari aveti , nu va poate da nimeni un raspuns exact cum va doriti . Cel mai bine mergeti la un avocat pentru o consultanta cu toate actele pe care le detineti , asa o sa stiti exact daca se poate face ceva in situatia d-voastra . Care ar fi motivul ca bunica sa se razgandeasca ? Poate comportamentul fata de ea sau influenta altor persoane dar nu cred sa nu existe cai de a ajunge la o intelegere avand in vedere ca sunteti rude , mult succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, dacă bunica mea i-a făcut tatălui meu contract de comodat ... 05Marius 05Marius Salut,dacă bunica mea i-a făcut tatălui meu contract de comodat pe viață asupra unui imobil iar mie contract de arendă poate farma contractul de arendă ... (vezi toată discuția)
Mi-e frica de fiul meu - cum sa-l dezmostenesc? neranegrescu neranegrescu Desi i-am dat startul in viata - studii, apartament, masina, firma #-o- fiul meu, din cauza sotiei sale, nu m-a sunat de trei ani, nu ma lasa sa-mi cunosc ... (vezi toată discuția)
4 decese, 5 spete mostenire krysstyana krysstyana Buna seara, Mi-ar fi de mare ajutor cateva informatii juridice privind situatia in care ma aflu. Decesul socrului meu a fost primul apoi decesul ... (vezi toată discuția)