Desi i-am dat startul in viata - studii, apartament, masina, firma #-o- fiul meu, din cauza sotiei sale, nu m-a sunat de trei ani, nu ma lasa sa-mi cunosc nepotica ( are deja 4 ani ) si, in general, are un comportament ce frizeaza patologicul ( posibi sa fie ceva traume pt. ca am divortat cand avea 4 ani si l-am crescu cu ajutorul material si afectiv al parintilor mei. Nu m-am mai recasatorit. ).
In prezent am aproape 60 de ani, sunt bolnava de cancer si, ca urmare a chemio si radioterapiei, am si alte boli - tensiune, proleme cardiace, hepatice, renale. Deocamdata nu am nevoie de ajutor - ma descurc singura, dar vremea trece iar mie imi este frica de fiul meu, pt. ca este TOTAL dirijat de sotie si soacra-sa si abia asteapta sa mor sa ma mosteneasca. Nici asta n-ar fi o problema - fiecare este dator cu o moarte - dar exista posibilitatea si probabilitatea sa cad la pat si sa ma ia, in calitate de APARTINATORI ( n-am alte rude in oras ), sa ma arunce in
vreo magazie, sa nu stie nimeni de mine, sa nu poata interveni nimeni pt. ca nu are dreptul, sa-mi ia tot si sa-mi foloseasca si pensia. Mi-e frica pt. ca sotia sa, nu si-a ingrijit NICIUN BUNIC - atat bunicul patern cat si bunica materna i-a aruncat la azil, desi avea conditii sa-i intretina in vila sa. Bunicul a avut o pensie mare pt. ca a fost colonel iar bunica a avut si o alta fiica bogata, care a platit azilul. Nora mea este o fiinta dura si rapace.
Pe scurt, ma intereseza cum si in ce conditii pot sa-mi dezmostenesc unicul fiu ( consider ca mi-am facut datoria de mama si ca, ceea ce mai am, pot si vreau sa folosesc pentru ingrijirea mea ) si ce posibilitati de contract de vanzare cumparare am pentru apartamentul meu de doua camere, in schimbul intretinerii mele de catre altcineva. Eventual impartasiti-mi din experienta voastra. Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
neranegrescu , utilizator
05:42, 12 Mai 2014